Friday, May 25, 2012

AFTER MATRIK ???

Assalamualaikum wahai jejaka and bidadari ..... ^__________^

yyyyyeeeeeeeeeeeeaaaah~ nak jerit sikit.. hehehe
  eceh.. zaty danny ni excited ckit nak menulis kali neh, bcoz dh lme gler meninggalkan dunia blog neh...
      1st of all, disebabkan schedule I yg padat study*kononnye!puuiih! tu yg dh lme x menulis karangan kat
      sini nye pun.. TAPI! skrg ni I telah menjadi suri rumah sepenuh mase dengan kerja sambilan( jaga anak   
      jiran je pun! KECOH!)

HOI HOI HOI mak eton and mak temah~ xyah nak ngate teman lah tanam anggur kat umah... sekurang2 nye
teman ade jugok kje..(maaf maaf emotional ckit.. peace yoo!)

     SOo, meh meh! nak cter ckit...

LAST DAY kat matrik~
     hari khamis, LAST PAPEEEER! horee horee! hep hep HOrEE! actually, xde la nak horee sgt nye pun!(kecoh!!) .. LAST PAPEER xyah ckp lah kesusahan and kerumitan nyee ... kimia oh kimia.. walau pun feveret subjek, TAPI.................. (kecewe)

                        AAHHHH! peduli ape aku..! (muahahahaha*gelak jahat!)

     Dah abez jawab LAST PAPEER, ak pun pergi lah amek result MUET ak yg kebetulan kluar pada hari LAST PAPEER aku tuh... (mesti korg bosan dgr aku ckp perkataan tu.. *PEDULI APE AKU!)
ALHAMDULILLAH... berkat rezeki ALLAH S.W.T aku berjaya mendapat band yg aku ingin kan.. (BAND 3) .. Actually, ni kali kedua aku amek test MUET.. hahaha.. (mmg test 1st aku BAND 2 jek.. *xyah na ngate aku lah.. )..

Then, READY to...................................... BACK HOME~ yeeepeee!

                                            im coming home... coming home... lalalalalalalala~
                                                               see u soon ! chow~ ^_^
                                                                      kawayie~ <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.......................................