Tuesday, January 25, 2011

coNtEst kaMi pose comey..

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::



syarat-syaratnya~

1~macam biasa korang kenalah follow blog cik amni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila cik amni update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone


(((ahhahaha(^^)100%copyrigt amni)))

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

k...

sekarang aku nak mempertaruhkan pix cumey aku..
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
page loading
::
::
::
:::
::
::
::
::
::
::
::

and


k..settle!!

bab ape aku join??
sebab kami berdua suke pose cumey...tak cmtu kew??hahaha

k,sekarang aku nak tag sape2 je yang bce entry ni...

hope dapat menanglahh..

aminnn.~~~


spe nak join kli sini..amni

4 comments:

najmi^^ said...

nyot-nyot

zaty danny said...

oit najmie.. ahahaha

amny.. said...

thnx joinn....

cumey2........

hehehheheh....

best of luck k..

peace...(^^)//

zaty danny said...

amniee..! ngadew nyer awok..
ahahaha...
alalalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.......................................