Tuesday, January 25, 2011

coNtEst kaMi pose comey..

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::



syarat-syaratnya~

1~macam biasa korang kenalah follow blog cik amni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila cik amni update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone


(((ahhahaha(^^)100%copyrigt amni)))

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

k...

sekarang aku nak mempertaruhkan pix cumey aku..
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
page loading
::
::
::
:::
::
::
::
::
::
::
::

and


k..settle!!

bab ape aku join??
sebab kami berdua suke pose cumey...tak cmtu kew??hahaha

k,sekarang aku nak tag sape2 je yang bce entry ni...

hope dapat menanglahh..

aminnn.~~~


spe nak join kli sini..amni

Saturday, January 22, 2011

KAwaN SelamA Nya~

Kami GIlak!~
so0..??? dew Yg X Puas Atie.???
ahaha
daaaaa~

BEz FreN AkuH!~ ^___^

assalamualaikum!~
yo00 wassup ! ahahaha.....
na tgk x bez fren aku yg paling dicintai..
ahahaha
cumel Gilak kan!! ak syg Bangat sma dia!
ado0sh..! tapi yg pelik nyer kan......
adew owg ckp ktew org les.....
hampeh... ingat ak nie apew..??
duyai... ak maseh menyukai cowok kok..
hehe
cume dyer laa teman terbaik ak......
jgn laa salah faham k...
kowg mesti ade bez fren jugak kan..
so0... wat pew nak jeles ngan kitew owg..
ahahaha...
tapi dyer jauh skung ngan ak..
huhu.....
walau pown jauh.
kaw tetap di hatiku,
ahaha
Tata~

Thursday, January 20, 2011

CINTA ...?????

IT IS FACT OKEY!

  • Kejayaan sesuatu percintaan hingga ke jinjang pelamin adalah faktor kekuatan mental dan bukannya fizikal.
  • Awak tidak perlu bazirkan emosi awak kepada seseorang lelaki sehingga awak tahu dialah lelaki ideal bakal suami awak.
  • Di dalam dunia sekarang lebih ramai wanita yang tidak berkahwin berbanding lelaki!
  • Untuk berjaya di dalam percintaan, wanita perlu mengetahui kekuatan dirinya dan menggunakannya untuk memikat lelaki.
  • Lelaki ideal awak adalah satu dalam seratus ataupun mungkin satu dalam seribu! Jadi, awak perlu bertemu dengan banyak lelaki sehingga awak benar-benar menjumpai lelaki idaman awak.
  • Saiz badan dan fesyen pakaian awak tidak menarik perhatian lelaki tetapi sebaliknya bagaimana awak mengetengahkan penampilan diri dan pakaian awak. Itulah yang menarik perhatian lelaki.
  • Jangan bercinta dengan lelaki kerana awak rasa bersimpati dengannya!!!
  • Minda awak adalah aset yang terbaik. GOOD LUCK BUDDY!!

Morning!!

Assalamualaikum!!
adosh! bushan ak pagi2 nie..
ahahaha~ teringat zaman dulu kala...
giler sgt kat Westlife.... pantang dgr lagu dyer owg...
trus jg gilak.... ak bukan la jiwang sgt pown..
cume lagu dyer wat ak rase mcm duduk kat satu pdg yg luas..
dgn rumbut yg lembut bak kapas,,cewah...!
ahakx! but.. im seres oke....
 i dunt know about others ... what they feel...
ahaha... im juz thinking about myself buddy..
music make my life full off colour...
kadang2 org ckp kitew sakit kew.???
ingat  lagu ley bg ketenangan..?? but! for it is oke!!
ahaha
so0.... care not about others! suck!
think about ur self larr...
its better...
chow!~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.......................................